JUK uimakouluihin ilmoittautuminen päättynyt

Tiina Lehtonen
8.8.2021 klo 12:00

Uimakoulut alkavat 22.8.2021 ja opetuskertoja tulee 14 syksyn aikana.

Syksyn 2021 uimakoulut järjestetään sunnuntai-iltaisin 22.8.-5.12.2021 klo 17:40-19:40. Uimakoulut ovat tauolla 17.10. ja 24.10. Kurssin hinta on 160€ + seuran jäsenmaksu 20€. Hinta sisältää 14x uintirannekkeen, opetuksen ja uimakouluvakuutuksen.

 

JUK uimakouluryhmien  opetuksesta vastaa SUH:n (Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto) uimaopettajakurssin suorittanut uimakouluopettaja ja koulutetut uintiohjaajat (Uimaliiton Vesi- ja tekniikkaralliohjaajakoulutus) 

 

Uimakoulu ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Ryhmät ovat täynnä ja arvonta suoritetaan tämän viikon aikana. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto, kuinka arvonnassa kävi.

 

HUOM!  HUOM!

Kun ilmoitat lapsesi JUK uimakouluun huomioithan tämän: 

 

Uimakouluilmoittautuminen on sitova uimakoulupaikan varaus, mutta ei vielä vahvistus uimakoulupaikan saannista! Lähetämme JUK uimakoulutiedotteen uimakoulupaikan saaneille noin viikon kuluessa ilmoittautumisen päättymisestä. 

Uimakoulupaikkojen jakoperusteet: 

1. JUK uimakoulut ovat suosittuja ja  uimakouluissa jatkavat lapset ovat etusijalla uimakoulupaikkoja jaettaessa.

2. Kaikissa ryhmissä on kuitenkin aina tilaa verkkosivujen kautta ilmoittautuneille lapsille (väh 4 paikkaa/ryhmä)  ja mikäli  ilmoittautuneita tulee enemmän kuin avoinna olevia paikkoja on, arvomme paikat ilmoittautuneiden kesken.