Jäseneksi

Järvenpään Uintiklubi on noin 400 jäseninen uintiurheiluseura, joka tarjoaa kilpauintiryhmien lisäksi jäsenilleen lasten ja aikuisten uintikursseja.

Liittymällä seuramme jäseneksi tuet samalla seuramme toimintaa, lasten ja nuorten uintiharrastusta sekä kilpauintivalmennusta.Jäsenenä saat myös rahan arvoisi etuja mm. Swimshopin kanta-asiakkuussopimuksemme kautta. Pyrimme myös kehittämään jäsenpalvelujamme jatkuvasti.

Voit liittyä seuran jäseneksi täyttämällä vasemmalta löytyvän jäsenhakemuksen. Saat paluupostissa ohjeet jäsenmaksun maksamisesta. Voit myös lukea lisää jäseneduista vasemman puoleisen linkin takaa.

Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa ja se sisällytetään kaikkiin kurssi- ja ryhmähintoihimme. Jos olet ilmoittautunut kurssille tai ryhmiin ei erillistä jäseneksi ilmoittautumista tarvitse tehdä eikä erillistä jäsenmaksua tarvitse maksaa.

Toimintakauden 1.8.20 - 31.7.21 jäsenmaksu on 20,00 euroa.