Kesä lähestyy! Lasten kurssit uitu päätyyn ja nuorten harraste ui kevään viimeiset harkat 19.5.

Päivi Uusiniemi
13.5.2019

5.5.päättyivät kevään Vesi-ja tekniikkarallit. 76 iloista kurssilaista on koko kevään ajan harjoitellut ahkerasti eri uintitekniikkoita erilaisten leikkien ja harjoitteiden avulla ja sunnuntaina 5.5. kurssit uitiin päätyyn tämän kevään osalta. 

12.5. päättyivät kevään 10 x JUK uimakoulut. Kaikki 61 iloista pientä uimakoululaista  siirtyi iloisesti polskien odottelemaan kesää ja lomaa. Muistoksi kurssista kaikille jaettiin JUK Uimakoulutodistus.  

19.5. Nuorten harrasteryhmä ui kevätkauden 2019 viimeiset harkat ja siirtyivät "kesävesille" harjoittelemaan keväänaikana opittuja taitoja ja tekniikoita.

JUK toivottaa kaikille kurssilaisille, harrasteuimareille ja heidän perheilleen lämmintä ja aurinkoista kesää, tavataan taas syksyn kursseilla!

Seuran nuoret uinninohjaajat ovat jälleen kerran tehnyt loistavaa työtä lasten ja nuorten uinnin ohjauksessa ja uinnin opettamisessa, heidän  "työnsä " jatkuu vielä kevään ja alkukesän ajan omia uintiharjoituksiensa parissa ennen ansaittua kesätaukoa. 

Iso kiitos työstänne lasten ja nuorten uinnin parissa, lämmintä kevättä ja menestystä loppu kevään kisoihin ja pääsykokeisiin: Aarne, Ella, Jessika, Lauri, Mariel, Saana, Sanni, Vera, Martti, Riku, Tino, Riina, Heikki ja Tia. 

 

JUK johtokunta