Tonylle kultaa, Mikaelille hopeaa

Eero Koivula
5.7.2013

Toisena päivänä menestys jatkui kahden mitalin voimin.

Toisen päivän aamu toi tullessaan yhden uuden nuorten kultamitalin. Tony Eriksson ui 100 metrin vapaauinnissa ajan 52.13 joka jäi vain kolme sadasosaa Tonyn ennätyksestä. Tony voitti ajalaan ylivoimaisesti nuorten Suomen mestaruuden. Uinti oikeutti myös illalla uitaviin aikuisten finaaleihin joihin Tony lähti sijalta 4. Illan finaalijaksossa Tony kirjautti uudeksi ennätyksekseen 51.94 sijoittuen lajissa hienosti neljänneksi. Pronssimitali karkasi harmittavasti 5 sadasosan päähän.

Aamulla uitiin myös 50 metrin perhosuinti, jossa Tony oli alkuerien 10. nopein ajalla 25.67.

Myös vammaisuimarimme Mikael Natunen saavutti perjantaina jälleen mitalin. Eilinen 400 metrin vapaauinnista saatu pronssimitali sai seurakseen 100 metrin rintauinnista hopeisen mitalin ajalla 1:49.96. Aamun alkuerissä Mikael oli myös toinen ajalla 1:50.42.