Aikuisten tekniikkakurssi

Kurssin kuvaus

Aikuisten uintitekniikkakurssi on tarkoitettu uimataitoisille aikuisille, jotka haluavat oppia oikeat uintitekniikat ja haluavat vaihtelua itsenäiseen kuntouintiin.

Kurssijakso sisältää  10 allastuntia, jonka aikana harjoitellaan vapaauintia, selkäuintia ja rintauintia sekä kiinnostuksen mukaan perhosuinnin alkeita. Kurssilla voidaan lisäksi harjoitella käännöksiä ja lähtöhyppyä.

Kurssilta saa paljon vinkkejä tehokkaaseen ja monipuoliseen uintiharjoitteluun ja sen toteuttamiseen yksin tai vaikka aikuisten harraste- tai mastersryhmässä.

Aikuisten uintitekniikkakurssin tavoitteet ja sisältö voivat vaihdella riippuen osallistuvien uimareiden tavoitteista.

Kurssin tiedot

Kurssin nimi

Aikuisten 10 x uintitekniikkakurssi , tehotekniikka

Kurssimaksu (kevät 2023)

Kurssimaksu 180€ + seuran jäsenmaksu 25€

Kurssin aloituspäiväKeskiviikko 18.1.2023

Harjoituspäivät ja kellonajat

Keskiviikko               klo 20:30 - 21:30

Torstai                      klo 20:30 - 21:30

Harjoituskertoja

Kurssin koko

10 uimaria

Ohjaajien lukumäärä

Kurssin vastuuohjaaja

Pasi Haravuori

Huomioitavaa

Kurssille ilmoittautuminen on sitova ilmoittautuminen, kurssimaksu tulee suorittaa ennen kurssinalkua.

Kurssin hinta sisältää opetuksen ja aikuisten kuntoliikuntavakuutuksen (ryhmävakuutus)

Kurssin hinta ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua

Lisätietoja kurssista Pasi Haravuori,

pahapas [at] gmail.com