Kuukausikilpailut

Kuukausikilpailut

Kuukausikilpailut ovat JUK/TuUS/Keravan Uimareiden järjestämiä tilastokelpoisia uintikilpailuja. Kilpailijalla tulee olla voimassa oleva kilpailulisenssi (Blue Card kilpailulisenssi)

Kuukausikilpailulajit ilmoitetaan kilpailukutsussa ja se julkaistaan hyvissä ajoin ko kilpailun alla.

Valmentajat ilmoittavat ryhmänsä uimarit kilpailuihin TEMPUKSEN kautta kilpailiukutsussa mainittuun viimeiseen ilmottautumispäivään mennessä.  Kilpailuissa uidut ajat ovat virallisia, tilastokelpoisia aikoja.

Kuukausikilpailukutsun  lajiluettelossa ilmoitetaan aina erikseen mahdolliset Masterslajit (merkitty lajiluetteloon Masters M ja Masters N) ja nämä erät on tarkoitettu vain mastersuimareille. (Masterserissä/erillisissä Masterslajeissa saa uidan ainoastaan mastersuimarit ei yleisen sarjan uimarit). Mikäli erillisiä Masterseriä/lajeja ei kilpailuissa ole ilmoitetaan mastersuimarit yleisen sarjaan. 

Ikäsarjat T9, T11, T13, T15, T17 ja N, P10, P12, P14, P16, P18 ja M  ja mahdollisesti Masters N ja M 

Osallistua saa haluamaansa määrään lajeja.

Vesipetokilpailu:

Kuukausikilpailuissa uidaan myös erillinen ns. Vesipetokilpailu. Tämä kilpailu on tarkoitettu niille uimareille  (esim tekniikkakurssilaiset) jotka haluavat kokeilla kilpailemista ja joilla on vesipeto-harrastepassi mutta ei kilpailemiseen oikeuttavaa Blue Card kilpailulisenssiä. Vesipeto-harrastepassi ei ole kilpailulisenssi. Näissä erissä uidut matkat eivät ole uimaliiton sääntöjen mukaan tilastokelpoisia. 

Ilmoittautuminen vesipetokilpailuun tapahtuu aina kootusti ryhmän vastuuohjaajan kautta (ilmoitautumispäivä ja sähköposti ilmoitetaan kutsussa)