Andrei hienosti kymmenes 50 metrin rintauinnissa

Eero Koivula
3.12.2015

Myös 4x50 metrin vapaauintiviestistä tuomisina oli erinomainen sijoitus, sillä miehet olivat viidensiä. Mitali jäi 0,39 sekunnin päähän.

Andrei ui ensimmäisen illan finaalijaksossa 50 metrin rintauinnissa hienosti sijalle 10. parantaen aamun alkuerien aikaansa lähes 20 sadasosaa. Illan aika 26.84 jäi vain 0,10 sekuntia finaalipaikasta. Upea suoritus!

Toisessa illan uinnissaan Andrei aloitti jälleen Suomen viestijoukkueen uinnin miesten 4*50 metrin vapaauintiviestissä. Andrei starttasi erinomaisesti ja oli pintautuessa joukon kärjessä ja tämänkin jälkeen Andrei jatkoi hyviä esityksiään kellottaen lähes saman ajan kuin aamulla, eli 22.88. Suomi sijoittui viestissä upeasti viidennelle sijalle jääden harmittavat 0,39 sekuntia pronssista.

Tänään Andreilla on vapaapäivä, mutta huomenna ohjelmassa on 50 metrin vapaauinnin lisäksi myös 100 metrin rintauinti.