Tony ja startti.
Tony pokkaamassa mitalia.
Tony kolmannen päivän aamujakson jälkeen.
Mikael 50 metrin vapaauinnin jälkeen.

Tony Eriksson voitti kaksi nuorten Suomen mestaruutta ja yhden aikuisten pronssisen mitalin.

Kolmas päivä toi Järvenpäälle yhteensä kolme mitalia ja yhden pistesijan. Mitaleista vastasi Tony Eriksson uimalla sekä 100 metrin perhosuinnissa ja 200 metrin vapaauinnissa nuorten Suomen mestaruuksiin sekä saavuttamalla 200 metrin vapaauinnissa aikuisten SM-pronssia!

200 metrin vapaauinnin aamujaksossa Tony ui 1:57.02 ajalla niukkaan  nuorten Suomen mestaruuteen, sillä Tony kukisti Raision urheilijoiden Eetu Soinin ainoastaan seitsemällä sadasosalla. Illan finaaleissa Tony kirjasi uuden hienon ennätyksensä 1:54.29, jolla lohkesi kolmas sija aikuisten sarjassa. Yhden sadasosan edellä maaliin kätensä iskenyt Cetuksen Aleksi Eskelinen osoitti jälleen kuinka pienestä mitalien värit voivat olla. Katsomosta käsin kyllä näytti siltä että Tony olisi ollut toinen... Tonyn uinnin arvoa nostaa myös se, että Nuorten EM-kisojen B-raja jäi enää noin puolen sekunnin päähän. NEM-aikaikkuna on ollut jo reilun kuukauden suljettuna, mutta lähellä kisapaikkaa oikeuttavaa aikaa Tony joka tapauksessa on.

100 metrin perhosuinnin aamujakson ajalla 56.54 Tony kirjautti uuden henkilökohtaisen ennätyksensä uusiksi ja saavutti selvän nuorten Suomen mestaruuden. Illan finaalissa Tony paransi ennätystään uudelle sekuntiluvulle uiden ensimmäistä kertaa urallaan alle 56 sekunnin kirjaten ajan 55.97, jolla lohkesi aikuisten finaalista hieno neljäs sija.

Toinen illan finaaleihin päässyt uimarimme Mikael Natunen sijoittui 50 metrin vapaauinnissa hienosti kuudenneksi. Finaalissa uitu aika 34.69 jää vain pari kymmenystä Mikaelin vuonna 2011 tehdystä ennätyksestä.

Tonyn tavoin myös Teemu Aula paransi ennätystään aamulla uiduissa 100 metrin perhosuinnissa. Nuorissa uiva Teemu sijoittui sijalle 30. uudella ennätyksellään 1:03.72.