Tampereen avoimet mestaruusuinnit

Eero Koivula
7.5.2013

Seuramme oli edustettuna 5.-6.5. Tampereella uiduissa Tampereen avoimissa mestaruusuinneissa usean uimarin voimin. JUKin saaliina kolme finaalipaikkaa, joista tuomisina Antti Myllysen hopeamitali.

Tuukka Myller, Timo Stolt ja Antti Myllynen olivat JUKin kolme finalistia Tampereen avoimien mestaruusuinneissa. Tuukka sijoittui 100 metrin vapaauinnin finaalissa kuudenneksi ajalla 54.21. Timo Stolt ui 400 metrin vapaauinnissa myös sijalle 6 ajalla 4:34.00.

Antti Myllynen jatkoi hyviä otteitaan Tampereen altaassa sijoittuen 100 metrin selkäuinnissa hienosti toiseksi uudella ennätyksellään 1:10.12 14-vuotiaiden poikien sarjassa. Tulos nostaa Antin 100 metrin selkäuinnissa ikäluokan seitsemännelle tilalle ja hyviin asemiin ikäkausimestaruuskilpailuja ajatellen.

Hyvä JUKkilaiset!

Tampereen Kalevan uintikeskuksen viimeiset kilpailut ennen remontin aloittamista olivat kovatasoiset kansallisen tason kilpailut. Paikalla oli useita maajoukkueen uimareita ja lauantain ja sunnuntain finaalijaksot osoittivat tulevan GP-sarjan tilausta Suomen maaperällä. 2 MM-rajan alitusta (UiTa:n Anna Mäkinen ja OU:n Veera Kivirinta) 50 metrin rintauinnissa on harvinaista herkkua missä tahansa kilpailussa Suomessa. Kalevan Uintikeskus näytti parhaat puolensa, toivottavasti remontin jälkeen tulokset ovat vieläkin kovempia.